Inspirowane produktami sezonowymi, przygotowane z największą dbałością o walory smakowe przez samego Sylwestra Lisa - szefa kuchni, finalistę programu TOP CHEF POLSKA
Jak zamówić zestaw?
Krok 1
Złóż zamówienie do godz: 15.00 dnia poprzedniego
np.: w czwartek do 15:00 zamów zestaw na piątek
poprzez
dodanie do koszyka
lub
zamówienie telefoniczne:
tel.:+48 606 777 722
Krok 2
Zapłać za zakupy:
przy odbiorze
Krok 3
Odbierz zamówienie
ZESTAWY DAŃ 20.07 - 26.07.2020
Poniedziałek - Zestaw I
Bulion wołowy, kolendra
Bulion wołowy, kolendra
Deser Szefa Kuchni
50,00 zł
Poniedziałek - Zestaw II
Bulion wołowy, kolendra
Dorada grillowana, salsa z warzyw, ryż
Deser Szefa Kuchni
50,00 zł
Wtorek - Zestaw I
Minestrone, makaron
Kofta wołowa, sos pieczeniowy, ziemniaki opiekane, twaróg
Deser Szefa Kuchni
50,00 zł
Wtorek - Zestaw II
Minestrone, makaron
Filet z pstrąga, sos maślany, ryż z borowikami
Deser Szefa Kuchni
50,00 zł
Środa - Zestaw II
Zupa z fasolki szparagowej
Kluski z soczewicy, bakłażan z salsą paprykową
Deser Szefa Kuchni
50,00 zł
Środa - Zestaw I
Zupa z fasolki szparagowej
Pulpety wieprzowe, sos pieczarkowy, ziemniaki z boczkiem, mizeria
Deser Szefa Kuchni
50,00 zł
Czwartek - Zestaw I
Flaki wołowe, pomidor suszony
Policzki wieprzowe, sos cynamonowy puree z batatów, warzywa duszone
Deser Szefa Kuchni
50,00 zł
Czwartek - Zestaw II
Flaki wołowe, pomidor suszony
Bliny gryczane, pstrąg wędzony, brokuły z migdałami